woensdag 1 september 2010

Aftellen! / Countdown!

Nog een paar daagjes, een paar bezoekjes, een paar keer uit eten, een paar dagen mooi weer... en dan moeten we er weer aan geloven... Holland, here we come! Na ons uitstapje naar Pattaya afgelopen week was het weer tijd om bij te komen. De kinderen konden weer uit of afspreken, iets wat ze hier, omdat vrienden en vriendinnen gewoon naar school moesten, eigenlijk net ff te weinig hebben kunnen doen. Martijn is natuurlijk uit geweest. Naast een aantal rare foto's met een Thaise "ouwe fiets" hierbij toch ook nog even een foto met een paar echte (half) Thaise schonen. Deze week zijn we dan ook met Laureen naar de orthodontist geweest; dr. Tara, waar Martijn en Laureen afgelopen jaar allebei hun beugel hebben laten zetten. Leuk weer even bij te kletsen en natuurlijk wat foto's op de werkvloer gemaakt. 's-Avonds thuis wat tv gekeken; Popstars via internet.

Dinsdagochtend nog even naar Edwin's dieren opvang centrum (WFFT) gegaan. Er is in een jaar erg veel gebeurd daar. Veel hokken bijgebouwd; meer ruimte voor de beesten. Zag er erg schoon en verzorgd uit. Edwin meldde wel dat ook bij hem de crisis duidelijk merkbaar was en dat hij nieuwe donaties goed kon gebruiken!
Dinsdagavond zijn we met Jan en Lucy uit eten geweest bij onze familie, New Nop Nice (Soi 56 omhoog, landinwaarts. Na de stoplichten na +/- 500 meter links. Staat daar met borden aangegeven). Heeeeerlijk gegeten en naderhand van iedereen afscheid genomen.
Hierbij nog even een foto van ons zitje tegen middernacht.
Vandaag, woensdag 1 september, was het het grootste deel van de dag mooi weer. Martijn lag om 9 uur als eerste in de zon, Elise en Laureen volgden snel. Ik ben nog even bij Johan (1 van m'n tennismaten de afgelopen 4 weken) en Sue geweest om toch even het huis te bekijken dat hij op Akamai had gekocht; prachtig, precies de ruimte die ze nodig hebben, vijver voor de deur en heerlijk rustig. Dadelijk, terwijl we het gerommel in de lucht al horen en de donkerblauwe wolken al zien aankomen, eten bij een buffetrestaurant en daarna nog een avondje bijkletsen bij Alia en Dick.