zondag 24 april 2011

Update

De week voor Pasen is het weer eens druk geweest. Op maandag was Martijn jarig, hij werd 18 jaar. Natuurlijk zat het huis vol met mensen. De meesten bleven meeëten. Naast vrienden van school, kwam er familie die we niet wekelijks (of maadelijks) zien én hadden we hoog bezoek van Frances en Dominique, 2 Nederlandse vriendinnen van Martijn uit de periode toen we in Thailand woonden. Bijzondere dag! Natuurlijk had Martijn zijn eerste rijles!!!
Op donderdag deed de Scholierentoer het Joriscollege aan. O.a. pianist Jan Vayne begeleidde kinderen van de mytylschool en het Joriscollege. Natuurlijk zong Laureen in één van de bandjes mee! Boven verwachting mooie avond!
Op zaterdag hadden we weer onze tweemaandelijkse Eetclub; 3 gezinnen die rond een vooraf gekozen thema ("geel" deze keer) elkaar om beurten op een etentje tracteren. Elke keer een verrassing en erg gezellig. Elke keer weer een verrassing ook welke cadeaus we thuis voor elkaar weten te vinden, zónder kosten te maken! Er wordt steeds erg fanatiek om de best uitziende cadeaus gevochten...:-)...