vrijdag 13 augustus 2010

Bijna 1 week

Dagelijks zien we oude bekenden, ontzettend leuk. Tussendoor blijft er nog veel tijd over om lekker te luieren en ons zelfs te vervelen aan het zwembad bij Ernst en Rita thuis. De dagen zijn warm en vochtig. Veel, heul veul regen, met grote kolonies kikkers die dan plots van zich laten spreken. Bij elke regenbui gaan de jonge kikkertjes (1 tot 2 cm groot) dan ook nog eens massaal op trektocht en moet je oppassen (of niet... het is aanlokkelijk...) er niet bij elke stap een stuk of wat onder je slippers te krijgen.

Afgelopen dinsdag was het tijd om te gaan tennissen. Als vanouds partijtje tegen Wouter. Negen van de 10 keer verloor ik van hem, maar deze keer mocht ik hem het nakijken geven: 6-4 gewonnen! Wouter moest, met jicht onder de leden, hier en daar een balletje laten lopen, maar hij vond dat hij toch voldoende fit was. Komende vrijdag weer een partijtje, dubbelen nu, met Johan en Theo erbij.
Afgelopen woensdag zijn we met de hele familie naar Somtawin gegaan, de oude school van Martijn, Laureen en Elise. Martijn mocht mee voetballen, tegen de leerkrachten. Wij weer de nodige bekende gezichten gezien, o.a. Alia en haar familie. 's-Avonds bij Nilawan de lekkerste penang kai gaan eten; alweer een feest van herkenning. Ook hebben we inmiddels alle bekende marktjes alweer gehad en de nodige inkopen gedaan. Nel belde om ons uit te nodigen voor komende zondag, wordt ze 60 jaar. Ook Cor en Conny belden op; zijn we donderdagavond inmiddels gaan eten (eerst even eten op de markt gehaald) en hebben we een hele avond gekletst. Nu, vrijdagochtend, is het luieren; niets doen en me voorbereiden op de tenniswedstrijd van vanmiddag. Eerder deze week was een uurtje in 35 graden toch best zwaar. Ik zal toch maar een litertje of wat water meenemen vanmiddag! Dan vanavond naar een nieuwe markt bij het Hyatt; schijnt veel vermaak bij georganiseerd te worden en de moeder van Top, onze Japanner, schijnt daar de Japanse pannenkoeken te maken.